Veselé Vánoce a šťastný nový rok
Předpjatý beton - Návrh podle EC 2
Ukázka ukládání a načítání parametrického bloku
Nový projekt zákazníka v galerii RSTAB
Firma Dlubal na veletrzích BATIMAT a BIG 5

AKTUÁLNĚ
Bezplatná demoverze
Máte zájem naše programy nezávazně vyzkoušet? Z našich stránek si můžete demoverzi sami stáhnout, případně si můžete vyžádat zaslání demoverze na DVD poštou.

Projekty našich zákazníků
Naši  zákazníci se podíleli na mnoha zajímavých projektech po celém světě. Některé projekty si můžete prohlédnout na našich stránkách

Ukázková videa
Přidali jsme na web řadu nových videí, kde máte možnost si prohlédnout postupy práce s našimi programy.
  Videa

Manuály
Zajímají Vás další podrobnosti k našim programům? Na našich stránkách si můžete stáhnout manuály v češtině.

Studentská licence
Studenti mohou využít bezplatně studentskou licenci našich programů pro své školní projekty.

Vážená paní, vážený pane,

v elektronickém zpravodaji společnosti Ing. Software Dlubal Vám opět přinášíme aktuální informace o novinkách v našich programech pro statické výpočty, o plánovaných akcích a dalších zajímavostech z oboru. Pokud budete mít ke zpravodaji nebo k našim programům jakékoli připomínky a náměty, budeme rádi, když se s námi o ně podělíte.

Přejeme příjemné čtení a mnoho úspěchů při Vaší práci!

Tým společnosti Ing. Software Dlubal s.r.o.

PF 2012
Veselé Vánoce a šťastný nový rok
Vážená paní, vážený pane,
rádi bychom Vám poděkovali za Vaši dosavadní přízeň a popřáli příjemné a klidné prožití Vánočních svátků a šťastné vykročení do nového roku.

Tým firmy Dlubal

Nové programy
Předpjatý beton - Návrh podle EC 2
V přídavném modulu RF-TENDON a RF-TENDON Design můžete počítat předpjaté nosníky s dodatečně předpjatou výztuží podle normy 
EN 1992-1-1 (betonové konstrukce) a EN 1992-2 (betonové mosty).
V RF-TENDON je možné nastavit průběh předpínací výztuže a určit ekvivalentní předpínací síly.
V modulu RF-TENDON Design navrhnete předpjaté betonové nosníky podle eurokódu EC 2 na základě výsledků spočítaných v RF-TENDON a RFEM.



Tipy & triky
Ukázka ukládání a načítání parametrického bloku
V tomto videu ukážeme jak nastavit proměnné parametry pro dimenzování a zatížení konstrukce. Konstrukce je uložená jako blok a importovaná do RSTABu.



Projekty našich zákazníků
Nový projekt zákazníka v galerii RSTAB
Přírodní a vědecký park Carl-Alexander ve městě Baesweiler

Baesweiler, malé německé město poblíž Aachen, se rozhodlo vrátit svým občanům skrývkovou haldu, od roku 1975 opuštěnou, která byla navršena těžebním průmyslem v minulosti. Tento projekt byl navíc koncipován jako výchozí bod pro rozvoj technologické lokality. Výsledkem byl mimořádný stavební úkol. 
Projekt získal německou cenu za krajinářskou architekturu v roce 2009. 


Tento projekt nám laskavě poskytla firma IFS – Beratende Ingenieure im Bauwesen Prof. Feyerabend - Schüller Partnergesellschaft ve městě Hürth, Německo.

P. S.: Chtěli byste se také pochlubit Vašim projektem na naší webové stránce? Prosím, pošlete nám krátký popis konstrukce s obrázkem na e-mail info@dlubal.cz.  
Děkujeme.

Obecné informace
Firma Dlubal na veletrzích BATIMAT a BIG 5
Veletrh BATIMAT je největším veletrhem ve Francii a jedním z předních veletrhů konajících se ve světě. Koná se každé dva roky v Paříži. Firma Dlubal letos v období 7. – 12.11.2011 vystavovala poprvé na tomto veletrhu. Návštěvníci veletrhu měli možnost shlédnout prezentace programů RSTAB, RFEM a RX-TIMBER
Návštěvníci byli hlavně z oblasti ocelových, betonových a dřevěných konstrukcí.


Na této akci se setkal tým firmy Dlubal s velkým zájmem návštěvníků. Širokou mezinárodní veřejnost zaujal Dlubal postojem a následnou detailní prezentací softwaru. Návštěvníci "Big 5" byli překvapeni, že některé projekty v arabském regionu byli již se softwarem Dlubal navrženy, např. "Ferrari World v Abu Dhabi". Stejně tak návštěvníky zaujalo posouzení ocelových konstrukcí podle britské normy (modul STEEL BS) a posouzení ocelových a železobetonových konstrukcí podle amerických norem (moduly STEEL AISC a ACI 318-08 pro RSTAB).

Impressum
Redakce:
Jakub Harazín a Petr Míchal
Dlubal Software s.r.o.
Anglická 28
120 00 Praha 2
Česká republika

Tel.: +420 227 203 206
E-Mail: info@dlubal.cz

Pokud si nepřejete, abychom Vám tento newsletter zasílali, můžete zasílání zrušit na stránce http://www.dlubal.cz/Abo.aspx.

Copyright 2015 - Dlubal Software s.r.o. - Všechna práva vyhrazena.